Dag 8
Vanochtend na het ontbijt zij we even gaan wandelen in de omgeving. Een Nederlands stel wat bij o s in het hotel zit, gaf aan dat er een stuk verderop een grote super markt zat. Dus wij in de aangegeven richting gelopen maar alles wat we zagen, geen supermarkt. Dan maar weer vragen, worden we weer de andere kant opgestuurd. Mooie foto's gemaakt, maar geen supermarkt gezien. Na 20 minuten rondlopen toch de supermarkt gevonden. Terwijl de anderen binnen waren zaten Patries en ik buiten te wachten. Komt er een jongen die ook bij ons in het hotel zit voorbij lopen, maar hij liep anders terug als dat wij gekomen waren. Ik ging er een stukje achteraan om te zien welke kant hij op ging. Het leek een achterom paadje maar er liepen meer mensen. Toen de rest klaar was met winkelen zijn we toch maar over dat achterom paadje gegaan. Goede zet, want we waren nu binnen 10 minuten weer op de winkelstraat achter het hotel. Bij de smoothieman weer een lekkere smoothie gekocht voor 60 Bath (1,50 euro ongeveer). Rionne aan de overkant even naar de kapper geweest om te vragen wat verven daar kost. 1.500 Bath (nog geen 40 euro) dus voor later in de middag een afspraak gemaakt. Terug bij het hotel de rest omgekleed en naar het zwembad. Rionne en ik mee naar de kapper. Ik daar mijn nagels en mijn wenkbrauwen laten doen.
Daarna even op de kamer gerelaxed. En dan is het alweer tijd voor het eten. Daarna niks meer gedaan. Nu op tijd naar bed. Morgen weer een excursie op de planning waar een heleboel mooie foto's van gaan komen!!
Tot morgen.
O zo'n dagje tussendoor is ook leuk. Jij weer mooie nagels en Rionne een kleurtje.
Geen regen???
O geweldig tot vandaag zijn er al super herinneringen.die jullie nooit meer zullen vergeten. En er komt er nog veel meer. Geniet ervan
Hoop dat jullie wel uitgerust zijn na de vakantie, druk programma hoor. Maar als je ook zo ver weg bent wil je ook echt wel zien hoe het land is. Kijk uit naar jullie verhaal en foto’s morgen.
Hoi hoi
Wat hebben jullie toch een mooie reis
Prachtige foto's
En Rionne staat je goed dit kapsel
Nog mooi genieten